ήχος ΑμεΑΕπιλέξτε το κείμενο και πατήστε στο ηχείο ΑμεΑ ηχείο που εμφανίζεται για ηχητική ανάγνωση

Η Εταιρεία μας

Η εταιρείας μας "Γκαρτζονίκας Κατάγιας Παναγιώτης" δραστηριοποιείται στα Ιωάννινα στο χώρο της συντήρησης και επισκευής επιβατικών αυτοκινήτων από το 1992 εως και σήμερα παρέχοντας  στους πελάτες μας εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες γνώσεις για τη συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων τους.

Διαθέτουμε ιδιαίτερη τεχνογνωσία και πολυετή πείρα στα γαλλικά αυτοκίνητα. Μάλιστα από το 1996 έως το 2002 η επιχείρησή μας αποτελούσε επίσημο συνεργάτη της Peugeot Lion Hellas.

Προσαρμοζόμενοι στις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής και με κύριο μέλημά μας την πληρέστερη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες μας διαθέτουμε τα πλέον σύγχρονα συστήματα ηλεκτρονικής διάγνωσης και επισκευής για κάθε τύπου επιβατικό αυτοκίνητο. Επίσης, στην αποθήκη ανταλλακτικών μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από ανταλλακτικά για κάθε τύπου αυτοκίνητο. Προκειμένου να διασφαλίσουμε την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, διαθέτουμε επίσης πλήρη γραμμή ΚΤΕΟ για έλεγχο φρένων, αμορτισέρ και τζογόμετρου, ενώ σε εμάς μπορείτε να εκδώσετε και κάρτα καυσαερίων για βενζίνη και πετρέλαιο.

Η συνεχής ανοδική πορεία της "Γκαρτζονίκας Κατάγιας Παναγιώτης" έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του πελατολογίου μας. Αυτό αποτελεί έναυσμα για εμάς ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας και να υιοθετούμε τα πιο σύγχρονα συστήματα, συμβαδίζοντας με τις προσταγές της εποχής μας.